Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Οριστική λύση στο κυκλοφοριακό. Συγχαρητήρια στην Τροχαία.

 Απαράδεκτη η τροχαία από την στιγμή που όπως φαίνεται ενεργεί κατά παραγγελία. Το περιστατικό απλό, καθημερινό, αλλά αντικατοπτρίζει τον γενικότερο τρόπο λειτουργίας ενός ξεχαρβαλωμένου μηχανισμού.

Οδός Πέντε Πηγαδίων, στο κομμάτι κάτω από τις γραμμές έως την θάλασσα. Σε αυτό το σημείο, χρόνια τώρα, απαγορεύεται το παρκάρισμα. Τα τελευταία δύο χρόνια όμως, λόγω του ότι κατά διαστήματα η οδός παρέμενε κλειστή λόγω των
έργων της Ηρώων Πολυτεχνείου άρχισαν σιγά σιγά οι περίοικοι και όχι μόνο να παρκάρουν τα οχήματα τους επί του δρόμου με αποτέλεσμα αυτό να γίνει συνήθεια μιας και καμμία τροχαία όλο αυτό το διάστημα δεν εμφανίστηκε ώστε να κόψει τα ανάλογα πρόστιμα.
Ξαφνικά, σήμερα Σάββατο και ώρα 11 περίπου το πρωί έρχεται η τροχαία παίρνει σειρά όλα τα οχήματα κόβει κλήσεις και παίρνει και τις πινακίδες. Απαράδεκτη. Όχι γιατί εμφανίστηκε και κατέγραψε τις παραβάσεις, κατά την γνώμη μου καλά έκανε, αλλά ο τρόπος που έδρασε είναι αχαρακτήριστος. Η γνώμη μου είναι πως έπρεπε με κάποιον τρόπο να προειδοποιήσει τους περίοικους πως πλέον θα πέφτει καμπάνα σε όποιον παρκάρει στο συγκεκριμένο σημείο. Ακόμα και αν αυτό φαίνεται υπερβολικό, τότε θα έπρεπε να κόψει μόνο πρόστιμα και όχι να πάρει τις πινακίδες των ανθρώπων, την ώρα μάλιστα που το κέντρο της Πάτρας πνίγεται από τα διπλοπαρκαρισμένα αυτοκίνητα. Εκεί κάνει το κοροϊδο η τροχαία. Στην Πέντε Πηγαδίων ήρθε να πάρει τις πινακίδες και έλυσε το κυκλοφοριακό. Το χειρότερο όμως ξέρετε ποιο είναι ; Οι αφοσιωμένοι τροχονόμοι που επέδειξαν υπερβάλοντα ζήλο στην συγκεκριμένη περίπτωση είδαν μόνο τις παραβάσεις της Πέντε Πηγαδίων και δεν είδαν ούτε μία παράβαση πριν και μετά από αυτήν. Βέβαια.... εκεί θα τσακώνονταν με τον καφετζή και με τον "εφοπλιστή".

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν και δείτε που είδε παράβαση η τροχαία και που ... δεν είδε.


Το όχημα χωρίς πινακίδες με την κλήση στο παρμπριζ


Τα οχήματα χωρίς πινακίδες με τις κλήσεις στα παρμπριζ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου