Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Τα ΑΜΕΑ θα την πληρώσουν τώρα την αναπηρία σας ;

Διαβάζοντας την παρακάτω ανακοίνωση το μόνο συμπέρασμα που μπορούμε να βγάλουμε είναι.... πως οι διοικούντες στερούνται φαντασίας, κοινωνικής ευαισθησίας και είναι απλά μερικοί ακόμα αχυράνθρωποι (σκιάχτρα) του συστήματος. 
Εμείς ... που καθημερινά κοιταζόμαστε στον καθρέπτη και απέναντι μας βλέπουμε ανθρώπους ακόμα, θα προτείναμε σε όλους, σε μια πόλη σαν την Πάτρα να χρησιμοποιήσουμε τα ποδαράκια μας για να διανύσουμε μιαν απόσταση 5 τετραγώνων, άντε και λίγο παραπάνω.... 
Να δεις τότε πως θα ξαναεμφανιστούν οι κοινωνικές ευαισθησίες και τα πακέτα προσφορών στους κυρίους του μονοπωλίου του αστικού ΚΤΕΛ της Πάτρας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ



Σε ακύρωση της ισχύς των καρτών μειωμένου εισιτηρίου (για τους κατόχους καρτών αναπηρίας) που κατέχουν 12.000 ανάπηροι προχωρά το αστικό ΚΤΕΛ της Πάτρας από την 1η Ιουνίου 2013. 
Η διοίκηση του ΚΤΕΛ προχώρησε στη λήψη της απόφασης μετά την αδιαφορία της κυβέρνησης στο αίτημα για καταβολή των ποσών που της οφείλονται από την άσκηση της συγκεκριμένης κοινωνικής πολιτικής. 
Επίσης από την 1η Ιουνίου 2013 και το υπεραστικό ΚΤΕΛ Αχαϊας το οποίο επίσης παρά τα επανειλημμένα αιτήματα προς την πολιτεία σύμφωνα με το patrastimes.gr δεν βρίσκει ανταπόκριση, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να επωμιστεί άλλο το κόστος μεταφοράς μερίδας του επιβατικού κοινού με μειωμένο εισιτήριο για το οποίο δεν πληρώνεται από το κράτος.

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου